GRUPO SALTIMBANQUI de Mèxic i JORDI BERTRAN I TORTELL POLTRONA

25maig18:0019:30GRUPO SALTIMBANQUI de Mèxic i JORDI BERTRAN I TORTELL POLTRONA18:00 - 19:30(GMT+02:00)

Horari

(Dissabte) 18:00 - 19:30(GMT+02:00)

Detalls

PROGRAMA ESPECIAL:
GRUPO SALTIMBANQUI (Mèxic) presenta:
CUENTOS DE MÉXICO  

És un espectacle amb diferents curts teatrals de titelles i diferents tècniques de manipulació, Flor y Juan Calavera, escenes que mostren la problemàtica dels camperols mexicans, claus de la nostra societat, amb titella de guants. Los Sombreudos, una història sobre l’amistat i amb la mà com a cos del titella. Los Gusanos, joguina escènica amb titelles de vareta. A més, cançons mexicanes.

El Grup Saltimbanqui  és un projecte cultural que des del 1976, es dedica a fer teatral, a la investigació i promoció de les formes estètiques en la cultura popular, en carrers, escoles, festes, fires i festivals nacionals i internacionals. Ha estat convidat a presentar els seus espectacles a més d’una dotzena de països d’Europa i Amèrica. Compte amb una Biblioteca-Videoteca especialitzada en Arts Escèniques i Titelles. 

Ells són: Eduardo González i Ciria Gómez

JORDI BERTRAN I TORTELL POLTRONA presenten:

FILS I NASSOS 

Una retrobada entre dos creadors especialistes en dues disciplines de les Arts Escèniques molt més properes del que a priori pugui semblar: la Marioneta i el Clown (altrament dites el Titella de fil i el Pallasso).

Sí, Tortell Poltrona i Jordi Bertran, entrellacen els seus nassos i els seus fils per oferir al seu públic una proposta on gaudir de la poètica de la marioneta i el divertiment del pallasso (o al revés). El bagatge d’experiències acumulades pels dos artistes en tants anys de treball es projecta en escena en un esclat de llum, colors, poesia, gags, rialles, juguesques i bogeries, on difícilment algú podrà mantenir-se al marge.

UN TÀNDEM DE GENIALITATS: MARIONETES FENT EL PALLASSO I PALLASSO FENT EL TITELLA…!

FITXA ARTÍSTICA
Intèrprets: JORDI BERTRAN I TORTELL POLTRONA
Direcció: COL·LECTIVA
Ajudants de direcció: ISABEL MARTÍNEZ I MONTSERRAT TRIAS
Disseny d’il·luminació: VICENÇ HERRERO
Assistència tècnica: LUARA MATEU
Fotografia: ÀLEX CARMONA

A partir de 7 anys 
Durada: 90 minuts

Més