FIRA D'ESPECTACLES I ACTIVITATS

07maig11:0019:00FIRA D'ESPECTACLES I ACTIVITATS11:00 - 19:00(GMT+02:00)

Detalls

Tot un dia ple d’espectacles de circ, tallers, jocs, música, de sorpresa en sorpresa,

Tot un festival dins el festival!

PROGRAMACIÓ (accediu als enunciats per saber-ne més!):

Presentació del llibre “Nas de Pallasso

A càrrec de Miquel Desclot i Anna Font, autor i il·lustradora. Aquest poemari és un homenatge a l’univers circense en una obra plena de referències artístiques

Taller de circ Quina Gràcia

Vine a fer un tastet de les diferents disciplines de circ, malabars, trapezi, acrobàcia…L’escola de circ Quina Gràcia es crea l’any 2002 a partir de la necessitat de crear un lloc on els nens i nenes puguin conèixer el món del circ i les seves tècniques.

El Pájaro jocs

Instal·lacions de jocs infantils i familiars.
“Jugar sense competir, basant-nos en la pròpia interpretació ens guia cap a la pròpia exploració i, així, a una millor entesa de la nostra personalitat ”

Taller de maquillatge

Expressa el teu animal interior amb la Laia, la Iris i la Vicky, ja siguis un tigre, una fada o un drac, aquí trobaràs el teu lloc.

Slackline

A càrrec de l’Associació Cultural de Slackline i Malabars de Girona. Demostració i exhibició d’aquesta tècnica acrobàtica a l’aire lliure. Salts, equilibri i evolucions diverses.

Philippe Craconi

L’honorable i ancestral senyor Phillippe Craconi, de la conegudíssima saga cirquera coetània del mateix Philip Astley del 1814, pare del circ modern, amb la seva saviesa aclaparadora i la seva bonhomia ens acompanyarà durant tota la jornada. Ell és Claret Clown.

Cia Traüt

Presenta The McKENSY’S Clan Band: Un grup d’escocesos excèntrics esvaloten el carrer amb gaites i timbals. Potser s’han perdut? No, senzillament volen passar-s’ho bé a les nostres festes amb la seva marxeta i el seu pas decidit.

Cesc Serrat, rondallaire

Premi Zirkòlika 2022 a la Trajectòria. Presenta CONTES, CANÇONETES I MUSIQUETES: És un espectacle-audició format per un conjunt de petits contes i cançons explicades i cantades per un narrador-rondallaire, amb l’acompanyament musical i instrumental d’ un music, cantant.

La Bleda

Presenta LES VACANCES DE MADAME ROULOTTE: Comencen les vacances. Arriba al lloc on creu que serà perfecte per passar el seus dies de relax. Allà té una gran sorpresa: hi ha un munt de gent que l’espera i vol passar amb ella aquesta estona.

Jack Hulon

Presenta LA LOTERIA D’HISTÒRIES: Ens presenta, una atracció de fira, una ruleta que decidirà a l’atzar, amb l’ajuda del públic, la selecció d’històries, acudits, música… És la roda d’aquesta bonica loteria que impulsa l’espectacle de Jack Hulon a la tria d’històries sorprenents i commovedores de tota una vida de circ. “… el 4 !! Senyora heu guanyat la història dels ossos blancs del Circ de Moscú!!!”

José Luís Redondo

Presenta ARRIBA!!!!: Un espectacle de circ amb text i sense música en directe… humor, equilibris i desequilibris sobre ampolles de vidre, manipulació d’objectes, habilitats i poca traça per a tots els públics.

Cia Sifó

Presenta SABATES VERMELLES: Una escala, unes sabates vermelles, un acordió i dues dones. “Sabates Vermelles” és un espectacle de teatre, dansa i circ amb música en directe que juga a crear universos entre la poesia i l’humor.

Cia EIA

Premi de la Crítica 2017 al Millor espectacle de carrer i Premi al millor espectacle al Festival TAC de Valladolid 2021. Presenta ESPERA: Espera és un espectacle de circ participatiu on el públic està convidat, de manera sensible i molt subtil, a viure de prop de les acrobàcies que succeeixen en escena. Quan el límit entre l’escenari i el públic desapareix, l’espectacle es converteix en una ocasió per compartir una experiència col·lectiva, on ens mirem a la cara amb desconeguts i ens escoltem amb els cossos.

Tortell Poltrona

Presenta POST CLÀSSIC: Un  recull dels millors números del repertori de Tortell Poltrona, emmarcats en un espectacle que conté l’essència del pallasso de sempre i el repte d’alternatives innovadores. 

Xesco Quadras

Presenta TEATRETS MECÀNICS. Les màquines de bar han sortit al carrer i s’han trobat amb els titelles! Teatrets Mecànics us ofereix l’oportunitat de manipular titelles tot intentant guanyar la partida al vostre contrincant. Diferents rutines posaran a prova les vostres habilitats. 

(Des de l’organització del Festival ens reservem el dret a canvis en el programa si les circumstàncies així ho requereixen)

Més