Escola de Circ Carampa - TO/CARE

09juny12:0013:00Escola de Circ Carampa - TO/CARE12:00 - 13:00(GMT+02:00)

Horari

(Diumenge) 12:00 - 13:00(GMT+02:00)

Detalls

Tocar, verb que defineix l’acció d’aproximar-se a alguna cosa o a algú fins a arribar al punt del contacte. Tocar és una acció que s’associa a la pell, l’òrgan més extens dels cossos, i d’aquí al sentit del tacte. Tocar no té a veure amb prendre l’objecte tocat, transportar-lo o apropiar-se d’ell. L’acte de tocar comença i acaba, aparentment, a la superfície. Tocant es comproven aquestes formes que l’ull entén, s’adverteixen les irregularitats on aquest no arriba o es distingeixen aquells límits que la mirada percep. Després, cuidar i tocar van de la mà… mai millor dit. TOCARE

L’alumnat del 1r any de Grau Superior de l’Escola Carampa (promoció 2023/2025) presenta un espectacle multidisciplinar de circ dirigit per JORGE ALBUERNE.

—–

L’Escola de Circ Carampa, Premio Nacional de Circo 2011, prepara la nova producció dels alumnes de la seva Escola d’Arts del Circ. Com a part de la seva formació professional, amb la línia que ja van marcar els seus anteriors espectacles, els alumnes artistes realitzen la representació, i treballen en totes les facetes del mateix, des de la producció i planificació, fins al muntatge, i és clar, el propi espectacle , incorporant-los així a viure el que seria una experiència laboral en totes les seves facetes, tot això supervisat per un equip de professors, tècnics i coordinació que els servirà de suport, guia i supervisió en tot moment, fent-los treballar colze a colze i preparant-los per al dur món artístic que els espera, comptant en aquest cas amb la vostra inestimable ajuda.

L’Escola de Circ Carampa desenvolupa la seva activitat des de 1994 enfocant el seu treball a l’ensenyament de les arts circenses d’una manera professional i mantenint un compromís de continuïtat i professionalitat als seus programes. Carampa ha estat present en tots els esdeveniments importants de la recent història del circ a Espanya i el seu treball ha estat el motor i la inspiració de nombrosos projectes joves circenses per tot Espanya i Amèrica Llatina.

Professors d’altíssim nivell, artistes i atletes consagrats amb una llarga experiència a l’ensenyament, un rigor pedagògic de base i una forma viva i oberta de concebre la formació, donen un caràcter dinàmic al programa. Aprenem del que ensenyem, oferint així una preparació cada dia de més qualitat. 

L’Escola de Circ Carampa ha demostrat amb suficiència la seva capacitat de gestió i el seu compromís amb una educació circense de qualitat amb els seus programes anuals a l’Escola Carampa de la Casa de Camp i la seva participació en nombrosos projectes pedagògics a nivell nacional i internacional. 

El seu treball està àmpliament avalat a nivell internacional, i actualment té la presidència de la FEDEC (Federació Europea d’Escoles de Circ). Participen activament en el debat europeu sobre l’ensenyament de les arts circenses i la seva experiència és positivament valorada de manera unànime.

Per a tots els públics
Durada: 50 min  

Més