TATIANA TORRES - LA PERDUDA O... LA PÈRDUA?

01oct11:0011:45TATIANA TORRES - LA PERDUDA O... LA PÈRDUA?11:00 - 11:45(GMT+02:00)

Horari

(Diumenge) 11:00 - 11:45(GMT+02:00)

Detalls

De Colòmbia
Aquesta és la història d’una pallassa que sent que ja no pot fer riure, perquè ha perdut el nas que li va obrir el món des dels ulls de sorpresa. Ha intentat tot per recuperar aquesta capacitat, però la seva profunda tristesa la va submergir en les ombres de la depressió i la manca de ganes de viure. En explicar-li al públic la seva història i evocar els seus moments de desesperació, troba que la seva salvació és a la unió de la comunitat. Compleix el seu somni de ser una gran rockstar pallassa i és abduïda per un nas gegant i diví, que la premia amb les altures tot trobant el secret del seu art i la raó mateixa d’aquest compartir el món col·lectivament, com a la filosofia ubuntu: sóc perquè ets, perquè som.
PETISA és Tatiana Torres
Direcció i dramatúrgia: Carolina Mejia Garzón

Durada: 45 minuts
Públic: per a tots els públics
Espectacle en llengua castellana

——-

Tatiana Torres: Actriu i pallassa amb èmfasi en investigació artística a Tècnica de Clown. Llicenciada en educación artística de la Universitat Distrital Francisco José de Caldas. El 2013 vaig realitzar un diplomat de Clown oferit conjuntament per la Universitat Pedagògica Nacional i l’Institut Distrital de les Arts; Cofundadora de la Xarxa colombiana de Pallasses, a nivell artístic ha participat amb el Teatro Colón, Teatre Nacional, Purpura Creactiu, Petisa i Lorenza entre d’altres, ha participat a festivals i trobades internacionals com la setmana de l’humor a Casa Amèrica Barcelona i el festival internacional Vabieka a Mèxic, complementari, la seva experiència inclou la coordinació i la creació de diferents projectes escènics, pedagògics i socials. Exerceix com a docent de Circ i Clown a la Universitat Minut de Déu, Xarxa de Biblioteques Públiques, el programa Crea i Nidos art per a la primera infància, al pacífic colombià en el marc del projecte Liderant per la pau, fundació doctora clown i Pallassos sense Fronteres.

De la mateixa manera ha treballat com a productora a les Gires de Pallassos sense Fronteres a la ciutat de Quibdó, Crisi migratòria amb Savethechildren a la guajira, projecte nadal alts de cazucá i varietés de pallasses a la ciutat de Bogotà.

Més