CONXITA CATALÀ - ARA SÍ!

30sep20:0021:00CONXITA CATALÀ - ARA SÍ!20:00 - 21:00(GMT+02:00)

Horari

(Dissabte) 20:00 - 21:00(GMT+02:00)

Entrades

5€

Detalls

De Catalunya
Conxita Català és una dona que sempre ha viscut seguint uns valors i aferrant-se fermament als seus pilars. De cop, tot es desploma, la vida que coneixia canvia completament i deixa al descobert les facetes més desconegudes i la cara més humana de la protagonista.
Una reflexió sobre què és la vida. La Conxita fa un viatge per buscar l’espiritualitat perquè li passen una sèrie de coses a la vida que fan que se li ensorrin tots els seus ideals i es queda al precipici. Ella decideix no quedar-se a casa tancada, sinó tirar endavant, anar a totes i indagar en aquest viatge cap a l’espiritualitat. És tot un recorregut pel personatge de la Conxita: perduda, ensenyant les seves pors, els seus moments vitals, situacions que tothom es pot trobar.
La Conxita és un huracà, que passa i ho arrasa tot, en el sentit que quan ella va a un lloc es fa notar i dius: ‘Ha arribat la Conxita’. Es dirigeix a la gent de manera molt directa, és una persona valenta, tossuda, però que mostra les seves pors i febleses. Primer sembla que no les mostri, però a mesura que va avançant l’espectacle les vas descobrint. És una persona que malgrat tenir uns 65 anys, manté l’esperit jove de provar coses noves, obrir finestres encara que després les coses no vagin bé, no té por i tira endavant sempre.

Es tracta d’una obra que combina el gènere de clown i la comèdia, però alhora amb una mirada crítica, ja que la Conxita viu un viatge per retrobar-se amb si mateixa.

Durada: 50 min.
Públic: a partir de 12 anys

——-

Conxita Català és Gisela Puntí
Direcció: Pep Vila

Més