CIA MARÍA ANDRÉS - FRÀGIL

30sep17:0017:45CIA MARÍA ANDRÉS - FRÀGIL17:00 - 17:45(GMT+02:00)

Horari

(Dissabte) 17:00 - 17:45(GMT+02:00)

Detalls

De València
FRÀGIL és un espectacle unipersonal de clown gestual i poesia de Maria Andrés. Des de la sortida de dins d’una simple caixa de cartró, començarem un divertit i boig viatge a través de les emocions, la incomunicació i les absurditats humanes, esperant que arribi alguna cosa o algú que doni sentit a la nostra espera.
Caure i aixecar-se. Caure i aixecar-se. Caure i aixecar-se.
I, enmig de tot això, continuar jugant, seguir somiant i, sobretot, seguir rient-nos de nosaltres mateixos. Perquè, entre caiguda i caiguda, qui no s’enamora?

FRÀGIL és un espectacle que fa ús de les eines del clown més clàssic i les fusiona amb nous llenguatges com la poesia.

Durada: 50 minuts
Públic: espectacle per a tots els públics

——-

Maria Andrés neix el 1991 a València, ciutat on es diploma en Art Dramàtic pel Centre Teatral Escalant. Anys més tard es forma durant un any a la Diplomatura de Mimo Corporal Dramàtic i Teatre Físic a MOVEO (Barcelona), especialitzant-se en la tècnica de Decroux. S’ha format en clown amb Sergi Claramunt, Jesús Jara i Koldo Vío, entre d’altres. Ara, després de formar-se en diferents disciplines artístiques i haver col·laborat en moltes companyies, la Maria Andrés ens presenta en solitari el seu espectacle de clown FRÀGIL.

Més