Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Xerrada: Parlant de… pallasses

1 octubre | 18:30

XERRADA: PARLANT DE… PALLASSES

Conductora: Merche Ochoa

Amb la participació, entre d’altres de Payasas Cirkulando que ens explicaran la seva experiència circulant pel món.

MERCHE OCHOA

Premio Nacional de Circo 2014 atorgat pel Ministerio de Cultura

Riojana, establerta a Barcelona des de l’any 89, és on desenvolupa la seva trajectòria professional com a pallassa, directora i pedagoga.

Llicenciada en Art Dramàtic en l’EAD de la Rioja, es forma com a clown amb Berty Tovias, Eric de Bont, Jango Edwars, Jonhny Melville i Philipe Gaulier entre d’altres.

Com Pedagoga exerceix des del 93 en diverses escoles de teatre de Barcelona com a Estudis de Teatre Berty Tovias, al Timbal, Teatre Estudi Victor Hernnando entre d’altres.

Participa activament en el marc de diversos festivals Internacionals de pallasses: Festival Internacional de Pallasses d’Andorra, Festival Internacional de Comicidade Femenina a Rio de Janeiro (Brasil), Festival de Pallasses del Circ Cric, A Una Nariz Pegadas (Salamanca) Mujeres con Narices (Burgos),

Col·labora amb Pallassos sense Fronteres entre d’altres amb projectes per a dones a Jordània i en territori nacional.

Funda la companyia “Merche 8A & Cia” destacant l’espectacle “Cabaret O’Varios” ideat i dirigit per aglutinar dones artistes de diverses disciplines (2005) El 2010 estrena “De Hadas, Hechiceras y Heroínas”.

El 2011 funda el projecte de formació regular en Clown “El Rinclowncito”.

 


 

PAYASAS CIRKULANDO

es defineixen com una companyia de teatre clown de Catalunya dut a terme per dos apassionades del viatge (una d’elles de Santa Maria de Palautordera) i de qualsevol disciplina artística latent, debatent i visibilitzant les corporeïtats que exploren la comicitat amb llibertat i que es riuen de si mateixes.

El seu primer destí va ser Mèxic. Fent un recorregut itinerant compartint el llibre “pallasses: humor i gènere” a través de l’espectacle “Pallassa em sento”, per diferents espais culturals, sales de debats, places i carrers, festivals, per compartir aquest projecte amb totes les persones obertes a qüestionar la perspectiva de gènere en la comicitat.

Des de maig de 2019 fins a juliol de 2020 amb la seva caravana itinerant es van presentar per Mèxic i Colòmbia amb un total de més de 50 espectacles.

18:30 h – Espai: Teatre Pare Casals – Entrada gratuïta (Reserva d’entrada prèvia)

Mostra els detalls

Data:
1 octubre
Hora:
18:30

Organitzador

Festival Internacional de Pallasses
Email:
festivalpallasses@circcric.com

Recinte

Teatre Pare Casals
Carrer Pare Casals 2
Sant Esteve de Palautordera, Barcelona 08461 Espanya
+ Mapa de Google

COMPRA LA TEVA ENTRADA:

Pots comprar la teva entrada al Centre d’Informació de Sant Esteve de Palautordera o bé clicant a aquest ENLLAÇ.

INFORMACIÓ:

festivalpallasses@circcric.com

DESCARREGA’T LA PROGRAMACIÓ: