NOLA RAE presenta: EXIT NAPOLEON – Perseguit per conills

Quan:
@
On:
Preu:
Contacte:

Quan:
10 de juny de 2017 @ 20:00
2017-06-10T20:00:00+02:00
2017-06-10T20:30:00+02:00
On:
Teatre Pare Casals
Sant Esteve de Palautordera
Barcelona
Espanya
Preu:
12€
Contacte:

NOLA RAE (Austràlia/Anglaterra) presenta: EXIT NAPOLEON – Perseguit per conills

Un jubilat cuiner de l’exèrcit s’arrossega amb prou feines pel fang, solet i abandonat.

No té idea de cap a on es dirigeix.

Simplement va. Una tenda de campanya es troba en el seu camí. Trontollant passa directament a través d’ella. Hauria d’haver seguit cap endavant, però hi ha una cosa que l’atrau … un llit, un abric, el símbol imperial de l’abella, un barret una mica estrany … Mentre remena dins, troba que ja no se sent perdut. S’adona que està assajant un paper nou i perillós …
L’única cosa que necessita és un carisma assassí, una voluntat de ferro inoxidable i un ratllador de formatge.
Esquitxat de referències obliqües a dèspotes de talla curta, l’últim drama còmic i sense paraules ens mostra al pallasso seguint un camí ben gastat cap al poder absolut i al desastre absolut.
El títol es refereix a un episodi compromès en la vida de l’Emperador Napoleó Bonaparte.

Amb: NOLA RAE
Director: JOHN MOWAT
Disseny i Construcció: MATTHEW RIDOUT
Música: FICAR WEST
Vestuari: ALANA SMALL

NOLA RAE (Sydney, Austràlia; 1949) És actriu, directora, mim i pallassa britànica. Està considerada una de les artistes renovadores del pallasso a Europa, i el 2008 va ser guardonada amb l’Ordre de l’Imperi Britànic per la seva Aportació al teatre i al mim.
Malgrat néixer a Austràlia, la família de Nola Rae es muda a Londres en 1963, on ja amb 16 anys va accedir a la Royal Ballet School i inicia una breu carrera de ballarina professional, passant pel Teatre de Pantomima del famós Tivoli de Copenhaguen. Poc després es va abocar de ple al món del mim i el pallasso, mudant-se a París i estudiant amb el cèlebre Marcel Marceau. Va ser fundadora de la companyia francesa International Research Troupe Kiss, cofundadora de la mítica Companyia itinerant de pallassos Friends Roadshow al costat de Jango Edwards i també membre de la Bristol Old Vic Company. Ja al 1974 funda el London Mime Theatre amb Matthew Ridout.

Nola estrena el seu primer espectacle en solitari a Le Festival du Monde a Nancy al 1975. Des de llavors ha creat més d’una quinzena d’espectacles que l’han portat per teatres i festivals de tot el món, havent visitat més de 69 països. L’estil que l’ha fet famosa reuneix una combinació de mim, pallasso, titelles, dansa i bogeries.

Durada: 75 minuts
www.nolarae.com